torsdag, oktober 16, 2014

Kiss, youtube och bullar

Gah, idag har vi en kissa inne dag, eller tja Lucy har. Och det har inget med o göra att jag försummar henne för vi har varit ute i många omgångar så jag blir lite trött på henne... Hon biter dessutom sönder det mesta vilket såklart även det är normalt för valpar men när man hittar helt urrivna krukor med blommor o jord utspridda på golvet (vi har stora krukor stående på golvet) blandat med kiss, söndertuggade sladdar och klädnypor som hon alltid snor så blir man rätt trött på henne... Ingen bra valpdag helt enkelt. 

Och Mollie som har fortsatt med feber har suttit vid ipaden och youTube exakt hela dagen. Hade hon varit frisk hade det varit ett Big no no men nu är det rätt skönt hon är underhållen och inte gnäller... Och hon ser på allt och språk verkar inte spela nån roll, mest är det barnprogram som går vidare till nästa barnprogram så inget farligt. Just nu ser hon något på spanska och verkar helt nöjd :)

Jag har bakat dubbel sats med kanelbullar plus chokladsnittar, jag har tvättat lite, vikt tvätt och röjt av köket ett par vändor och sitter nu med jordens huvudvärk... Ska stoppa in kläder i garderober och sedan måste vi faktiskt åka och hämta Alex. Dagen har gått fort ändå. 


Lek och träning imorse

Titt ut säger kisse-vovven

Dagens bakverk

Inga kommentarer: