fredag, oktober 24, 2014

Burrig fredag

Måste erkänna att det är rätt mysigt att sitta här i soffan med en filt och titta ut på löven som blåser av träden och regnet som lämnar sina avtryck på rutan. Det är kallt och burrigt men vi är alla väldigt nöjda med att vara på plats i Sverige. Alex och Mollie återupptäcker alla leksaker som finns här och Jamie sitter på youtube och kollar på videoklipp från nyaste skylanders (skylander trap team som han för övrigt önskar sig i julklapp till sin PS3:a) som just kommit ut.
Alex och Mollie var ute i trädgården förut och lekte med löven, deras glädje över att få kratta löv, oj oj oj! Jo vissa saker med Sverige kan vi sakna men för det mesta väger det varma klimatet över alla dem grejerna :) Vi kan ju dessutom få en vecka då och då i Sverige och uppleva det man saknar, som man när man bor i Sverige egentligen inte alls uppskattar, så det bästa av två världar!

Resten av dagen är inte planerad, vi inväntar dem som jobbar och sliter och kör nog på fredagsmys med dem. Inte så tokigt alls! Kanske lånar jag bilen och kör upp till affären och köper en stor påse lösgodis för DET har jag saknat :)


Livet i en svensk förort

Kratta löv is the shit

Inga kommentarer: