tisdag, november 19, 2013

Storröjet

Idag mår jag mycket bättre och det har jag firat med att städa upp i kaoset. Otroligt att det kan bli kaos på bara två dagars ineffektivitet från min sida. Dessutom har jag röjt i grabbarnas rum, sorterat leksaker, slängt massa skit och trasiga saker, sorterat ut två kassar med leksaker som ska säljas/slängas. Kändes som hög tid att sortera ut sakerna som man ska sälja, många som vill fynda begagnat innan jul och vi behöver ju platsen och pengarna inför jul ändå. Dock har jag gömt undan det som ska säljas så inte grabbarna ser det, då Alex speciellt har väldigt svårt att släppa taget om saker... Men ser han dem inte så vet jag att han inte kommer sakna dem då det är saker som aldrig används ändå. Och man kan ju inte spara allt till Mollie, vet ju inte om hon kommer gilla samma slags saker som killarna iaf. Nåja, Alex blev iaf jätteglad när han kom hem och hittade sakerna sorterade och fina, han hittade massa saker som legat under sängen eller längst ner i nån leksakslåda som han inte sett på länge som han genast började leka med :) Nu ser han på film och målar i pysselhörnan som jag också sorterade i ordning! Dock får vi se hur länge ordningen återstår :P

Annars idag blir det eventuellt besök av Kamila och hennes pojkar, vi får se, hon har ställt in mkt på sistone så jag vågar inte riktigt tro på det.

Imorgon kommer Ulrika och hennes lilla pojke på besök, har inte träffat henne på jättelänge men så sprang jag på henne på stan förra veckan och vi bestämde att vi måste ses :)
Och på fredag ska jag gå till parken med en finsk tjej som jag träffat på i parken några gånger och sen är hon kompis med Ida så har träffat henne på Alfies kalas och så. Är roligt att umgås med lite nya bekantskaper nu när flera av mina andra vänner flyttat iväg. Jag är nog inte så kass på att skaffa vänner som jag alltid har trott... :)

Inga kommentarer: