lördag, november 16, 2013

Dunder och brak!

Ikväll åskar det något kopiöst här, i början var ovädret bara över Spanien men nu på slutet skakade huset av kraften... En annan här i Gib la just upp denna bilden, jag önskar jag hade orkat ta mig ur sängen och tagit några bilder, men bjuder på denna så ni kan fatta ovädret vi har ;)



För övrigt idag så har jag storstädat här hemma eftersom vår (mest Pelles) vän Ludde som bor här för tillfället drack sig redigt full igår och roade sig med att spy lite på fyllan/bakfyllan här hemma. Det mesta träffade utsidan av fönstret i Mollies rum men en blomma fick sätta livet till och tja vi fick byta lite lakan och putsa lite fönster. Jag vet att han borde fått ta hand om det själv men han har inte direkt varit tiptop idag och imorgon åker han hem så jag var en snäll kompis :) Plus att resten av huset var ett bombnedslag med smulade chips över hela golvet från vårt fredagsmys, disk högt och lågt, leksaker och pärlor från vårt senaste projekt.... Så jag behövde ändå städa. Har även fått plocka kläder i vårt rum då vår garderob helt har kollapsat och typ alla kläder rasat ut på golvet. Dock har jag hittat en begagnad garderob online som vi ska hämta imorgon så ska nog får ordning på torpet snart :)

Och på förmiddagen var jag ute med barnen och lät gubbarna sova. Vi gick till parken och sedan på stan där Jamie fick valt en present till sin pappas födelsedag, bara Alex kvar...
När vi gick hem blev jag helt matt så när vi kom hem la jag Mollie och somnade med henne i två timmar. Något säger mig att jag kommer få lite svårt o somna sen.

Förresten, vad tycks om julstämningen här i bloggen? Inte så mycket kanske, men lite som min verklighet här i Gib. Visst vi har börjat få ta fram tunna höstjackan men så mycket mer är det inte, i solen mitt på dagen sitter man fortfarande i kortärmat... Och visst det är julpynt på stan men hur juligt känns det när man är omgiven av palmer och apelsinträd?! Så snart får ljusstakar och annat pynt åka fram, lite julkänsla måste vi ha!


Inga kommentarer: