torsdag, november 28, 2013

Ja dagen idag har allt varit en såndär dag, jag fick inget gjort... Och jag har grisat ordentligt med godis, julmust och middag från McD. Men ibland är det så, ibland kan det var okej att ha sådana dagar, eller hur?! Vem orkar vara perfekt jämt? Inte för att jag påstår mig vara perfekt men jag tror ni förstår hur jag menar :)

Lite irriterad är jag dessutom idag, vår AC som skulle vara lagad skapar en sjö när den varit igång ett tag. Och eftersom det är storm här och väldigt kallt så står den på värme och brummar... Tillfällig lösning är att ha en skål under som fångar upp. Dock har vi redan klagat till hyresvärden så får se vad som händer!

Sen så har garderoben som vi skulle köpa begagnad gått sönder, or so she says... Så nu måste jag hitta någon annan garderob. Är rätt inne på att åka iväg och köpa en i affären imorgon, eller vad som helst, en vanlig billy hylla skulle duga, bara vi slipper ha kläder i högar överallt i hela sovrummet! Jag får lite panik på oredan vi har, pedant som jag är... Skulle ha köpt den jäkla garderoben jag såg på ikea...

Så kasst väder och två dåliga nyheter har förvandlat dagen till kaloriernas dag, men gott var det!


Inga kommentarer: