måndag, november 04, 2013

Intensivt

Igår var en rätt händelserik dag då vi åkte till Södertälje och gick på Tom Tits experiment med Manne och Lovisa på förmiddagen. Sen kalas för gamlamorfar Bengt som fyller år imorgon och sen åkte jag, Pelle och Mollie hem till Johannes och Maja medan pojkarna stannade med sin farmor och farfar. Vi hade en trevlig kväll med pizza och skitsnack :)

Idag blir det lunch hos gamlafarmor Eila om en stund och sedan behöver jag troligen in till stan för o kolla på en sak. Kanske träffa en kompis men troligen inte och sedan middag med familjen, packa färdigt och städa efter oss för imorgon åker vi hem. 
Dock är jag matt i kroppen med ledvärk så är rädd jag håller på o bli sjuk... Tog en Ipren så jag hoppas jag orkar hålla igång.

Har jag förresten nämt att jg och Pelle var på Bio i veckan? Det har jag kanske inte, vi såg hur som helst Thor uppföljaren vilken var väldigt bra, men shit vad dyrt det är med bio i Sverige?! 500spänn för biljetter o snacks, förvisso 3D men ändå onödigt dyrt! I Gib kostar bio för två med snacks £15, dvs ca 150kr!

Inga kommentarer: