torsdag, november 14, 2013

Feber och kalas

Konstig dag idag, på förmiddagen hände inte så mycket alls, satt mest med Mollie som hade feber, hämtade Alex kl 12, handlade i närbutiken, fixade lunch och la lilltjejen. Tog det lugnt här hemma medan Mollie sov och Alex lekte och när lillan vaknade så trodde jag febern blivit högre eftersom hon somnade om i mitt knä. Men så kom Pelle hem och hon piggnade till, följde med och hämtade Jamie och Liam och när vi kom hem lekte hon på hur piggt som helst. Tog Jamie och Liam på ett kalas och då ville Mollie och Alex följa med ut. Meningen var att jag skulle lämna dem stora grabbarna där och gå hem, men så fick Mollie och Alex syn på hoppborgen och ballongerna och jag kunde inte få med dem hem. Födelsedagsbarnets mamma var snäll och lät dem delta i hela kalaset. Inte ett spå av feber på Mollie! Men helt plötsligt börjar Alex klaga på att han fryser och blir helt blek och hålögd och bara satt resen av kalaset... Som om febern hoppade från ett barn till ett annat... Hur som helst var det ett roligt kalas där dem körde spansk tradition och slog sönder en pinata i form av en sjua, fylld med småprylar och godis. Jamie gick in för det till 100 procent och samlade så mycket godis och saker han bara kunde, hela korgen under vagnen var full när vi gick hem ;) Efter ett par timmar gick vi hem och då vart Alex pigg igen, dock fick Jamie paracetamol innan han somna för han klaga på huvudvärk. Från den ena till den andra ska denna sjukdom vandra... eller? So sagt underlig dag, men det är ju bara att hoppas på att sjukdomen är helt borta imorgon då!

För övrigt idag så har jag varit duktig och beställt både julkort och julklappar. Känner mig så organiserad inför julen i år :) Snart är vi väl helt klara!

En negativ sak idag är att vår provisoriska garderob håller på att ge upp. Försökte röja i den vilket resulterade i bättre ordning på vissa saker med annat hamnade på botten då en hängrej i garderoben gick sönder... Skulle nog behöva investera i någon annan garderobslösning... suck...


Febermys

Stort barnkalas

Svettig alex på kalas

Mollan

Pinata, dålig bild men den töms och barnen kastar sig över grejerna :)

Inga kommentarer: