söndag, november 17, 2013

Söndag

Sitter här och gråter över en tv-serie, huvudpersonens man dog just och ist för att vara tacksam över att min är levande så blev jag arg på honom. Nej kanske inte arg på honom, jag är egentligen arg på situationen i serien, hur ett par som var så lyckligt inte kunde få fortsätta vara det... Sen så inser jag att det är en tv-serie och allt är påhittat och alla lever och jag känner mig lite fånig. Men inte gör det mig mindre arg eller ledsen...  Galet hur jag lever mig in i serier....

Hur som, vi har haft en fin Söndag, först kö ut ur Gib och stress till flygplatsen men efter det lugnade det ner sig. Dock är hösten här så vi har haft en ganska kylig dag, men inte som en svensk novemberdag precis.
Vi har spenderat dagen utanför Marbella där våra vänner Hanna och Nisse och deras två barn flyttat. Vi har ätit lunch hos dem, gått husesyn, varit nere på deras tennis/Basketball/ fotbolls område och lekt, lekt inne, snackat massor och fikat. Hur trevligt som helst, och så fantastisk att umgås med familjer där samtliga familjemedlemmar får ut något av det. Vi är inte så bortskämda med det här nere då vi inte känner så många med barn i samma ålder som våra barn. Hur som, grabbarna har haft det hur kul som helst med Viggo och Mollie har lekt med lilla Ines och det har alltså varit guld värt.
Fick dock inte hämtat garderoben vi ska köpa idag då tiden rann ifrån oss men den finns ju kvar imorgon :)


Fick tagit fram kameran igår, inte lätt att fånga blixten

Var inte lika snabb som blixten men fångade ljuset

Booom!

Mollie och Ines

Söta lilla Ines

Jamie spelar tennis

Mollan stollan

An amazing sky

An amazing sky Again

1 kommentar:

Helen.HUSnrNIO sa...

Exakt just det där känns igen enormt mkt!
Jag lever mig in totalt jag! Varför ska man inte liksom låta sig beröras av kultur, serier, film och böcker brukar jag säga när sambon glor oförstående på mig... :)

Nu har jag slumpat fram vinnaren av en Tassimo Joy.
Det rätta svaret samt vinnarens namn finns presenterat på bloggen.

Trevlig måndagskväll & Tack för att du deltog.

Fina bilder btw :)
Hälsningar Helen