tisdag, augusti 30, 2011

Idag har jag varit rätt nere, stackar Sandra som fått lyssna till mitt gnäll. En lång stund satt jag bara här hemma o grät. Kände mig nere o irriterad redan när jag vaknade så jag valde o stanna hemma när övriga gick till poolen. Hade tänkt få lite gjort men har väl inte gjort hälften eftersom hormonerna spökat så... Men nu känns det bättre o jag har iaf fått vart till affären o handlat endel. Städat ur toaletterna har jag också gjort, Pelle hade lovat o fixa men det har inte hänt o jag har fått kväljningar av att gå in där så det var inte hållbart...
Hade tänkt köpa mig en vattenslang till balkongen idag när jag var till affärn med bil men då fanns det såklart ingen... Får kolla vidare.

Igår firade Pelles föräldrar 30årig bröllopsdag, då var vi ute på delfinsafari på dagen, det var väldigt kul o se delfinerna men satans så illamående jag blev av o åka båt. Verkar inte som jag kan åka varken bil i baksätet eller båt utan o behöva spy... Dock höll jag mig ända tills vi kom hem denna gången :P Sen gick övrig familj till poolen, men jag, Pelle o Alex som somnat på båten gick hem. Jag slöade o sov bort resten av dagen pga illamående. O så på kvällen blev det middag på Biancas, god mat som alltid o trevligt!

Tog bilder på delfinerna men vet inte om jag ids lägga in dem i datorn... Kommer nog en annan dag....

Imorgon åker svärföräldrarna o Bengt hem, en hel veck har alltså redan passerat. Men säger som alltid, det är trevligt när dem kommer o det blir trevligt när dem åker hem :)

Inga kommentarer: