torsdag, augusti 04, 2011

Sverige trippen

Javisst jag blev ju bombförkyld i Tisdags, bra tajmat o allt... Så sitter här, tillbaka i Gib, o nyser o knaprar halstabletter. Kanske inte vad jag räknade med men sånt är livet.
Hade 3 fantastiska dagar i Sverige även fast allt blev lite förstört av att jag när ja kom till vår lgh på måndagen får se ett brev från sjukhuset där det står att tiden på onsdagen hade blivit flyttad till torsdagen...
I slutändan löste sig allt men det fick jag veta först på onsdagen...
På måndagen hämtade iaf mamma mig på flygplatsen, åkte hem till mig o hämtade räkningar o lite annat innan vi hämtade Marri o åkte ut till Skåpesund. Blev en supermysig kväll i Skåpesund med god mat, mycket skratt och kortspel (som jag vann).
Vi sov i lillastugan jag o Marri och jag sov så otroligt bra! Fast blev kanske inte lika många timmar som jag vanligtvis sover då vi såklart fastnade uppe o prata när vi väl kommit in i stugan också... Men var underbart o få träffa syrran!!
Tisdagen vart det frukost o sen kurs mot Stenungsund då Emma skulle komma. Mötte upp Emma o efter lite spanande i radhuset så gick vi ner på torget. Åt lite lunch o sen så var det dax för RUL. Hon som gjorde UL höll på i en timme men barnet låg så illa till att hon inte kunde se allt ordentligt MEn det hon såg såg iaf bra ut :) Ska tillbaka för ett nytt UL 22/8 så hon kanske kan få kollat resten.
När Emma åkt hem så skulle jag packa väskan men en granne som hört vi skulle sälja kom förbi o verkade väldigt intresserad av o köpa. SÅ blev försenad med väskan och då också till mormor. Kom till mormor först halv åtta men stannade till klockan tio då jag behövde åka för o hinna till gbg till kl23 där jag skulle hämta mamma o Lasse som vart på kalas.
Blev en natt till i skåpesund dock hade jag under tisdagen ju blivit förkyld så kunde knappt andas o då inte sova...
Onsdagen så hade jag o mamma bestämt oss för o åka till nordstan o kika o äta lunch innan ajg skulle hem. Men försökte igen o ringa hjärtavdelningen som flyttat om min tid o fick tag på dem. När läkaren ringde upp mig och jag fick förklarat så gav han mig en tid samma dag iaf. SÅ blev bara en snabbis i nordstan för oss men jag föll handlöst för ett par skor som jag fick med mig hem :P Sen blev det UL på östra av samma läkare som jag hade som bebis o även senare när jag växte upp :P Cirkeln är sluten typ ;) Men inte heller denna gång samarbetade bebisen, precis som dagen innan så var det han såg bra men han kunde inte se allt, så han ska försöka få in mig när vi är i Sverige nästa gång för o kunna kolla allt... Så två UL men osamarbetsvillig bebis... gav inte massor men ja ja.. what to do...
Sen så åt mamma o jag lunch på östra innan vi åkte mot en affär o sedan Landvetter. Blev även fika på flygplatsen då vi var i god tid.
Resan hem gick bra o kunde åka med en chaufför från Pelles företag som ändå hämtade en killa ungefär samma tid så det var smidigt :)
Och Allt hade gått fint här hemma!!

Idag kom Kim förbi, slutade med att hon hjälpte mig städa o handla. Fina vännen!! Hon märkte jag var trött så hon erbjöd sig o hjälpa till!!
Sen har jag fått tvättat en maskin o pysslat en helt del med killarna, vi har gjort armband o halsband till halva släkten :P
Dagens citat från Jamie "Jag ska göra ett armband till morfar Bengt, han har väldigt skrynkliga armar" barn är för härliga!

Inga kommentarer: