söndag, augusti 28, 2011

Söndag idag, vi borde städa, men det gör vi inte. VI har varit ute på Sightseeing med Bengt i Estepona. Fin stad så det var trevligt, om man bortser mitt illamående o faktumet att jag fick spy på en parkeringsplats...
Övrig familj är ute på olika platser, farmor o farfar o barnen är på en strand i sotogrande och Madde o Ola ville hänga vid poolen idag. Många viljor, så kanske lika bra o åka på olika håll... Är ett jäkla meck o få ihop det så det passar alla o i slutändan så blir det ändå inte bra o nån är missnöjd.

Igår så skulle vi ha beachparty för o fira min födelsedag, men så fick man inte grilla på stranden så vi hamnade här hemma i lägenheten. Det vart riktigt trevligt oavsett :) VI blev riktigt många men jag tror alla vart nöjda iaf.

Har reflekterat lite över det här med presenter när man fyller år, inte för att jag förväntat mig massvis av paket men det har varit lite skralt på den fronten iår om man jämför med andra år. Gör inte så mycket men att jag inte fått något av vissa har förvånat mig. Tex igår så fick jag en liten blomplanta av A och en chokladask av R men av alla andra i gänget fick jag ett kort som dom inte ens gav mig i handen utan jag hittade det när jag städade av... När jag låg o funderade över detta så blev jag dels lite ledsen eftersom vi varit med o lagt ca 10pund när någon annan fyllt år o så har nån köpt present men sen blev jag även rätt full i skratt, inte nog med att dem lät bli o köpa present, dem var dessutom tvungna o köpa ett kort ihop... 'Tro inte att jag är sur men som sagt det förvånar mig att presenter har uteblivit på vissa håll där jag vanligtvis brukar få något. Men är väldigt tacksam över dem pengar jag fått till kläder o skor, kalaset min pappa anordnade och dem övriga presenter jag fick. Vem vet, andra kanske glömt eller tyckte att jag är för gamla för sånt ;) Vissa saker ändras helt klart med åldern :P
Jag inser att jag låter girig o förväntar mig en massa men jag hoppas ni känner mig bättre än så, jag var bara tvungen o få ur mig mina tankar.

Inga kommentarer: