torsdag, augusti 11, 2011

Nytänkande

Sitter här med plastpåsar på fötterna, nya modet i Gibraltar? Nä bara jag som smörjt in fötterna med olja och vill få ut så mycket som möjligt utav det :) Köpte en fotfil förut idag för gud ni skulle ha sett mina hälar... Så efter att barnen badat så tog jag över badkaret för att mjuka upp fossingarna, fick sällskap av Alex som hellre badade med mamma än spelade mario cart med pappa o Jamie :) Sen fick fötterna sig en omgång!! Nu ser dem nästan normala ut men kommer nog kräva lite mer vård :)

I övrigt idag så har Kim varit här. Vi började med o sätta en deg för småfranska men så tänkte vi inte på att torrjäst behöver varmare vatten så den jäste inte. Äsch tänkte vi, vi går o handlar så vi kan baka kanelbullar sen o så ser vi om den jäser. Så vi hamnade på morrisons för o handla men halvvägs igenom känner jag blodsocker fallet så direkt efter att betalat så fick det bli lunch på deras café. Faktiskt så hittade jag en god indisk rätt med kyckling där som jag åt. VI undvek svimningsattacken och slapp laga lunch så löste sig rätt bra ändå ;)
När vi kom hem så kollade vi degen som faktiskt hade jäst ordentligt så vi bakade ut den. När vi rullat alla frallor så inser vi att vi nog inte kommer orka sätta en deg för kanelbullar. Så vi fick snillerika idén att trycka ut degbollarna på ena plåten o smeta på kanel, smör o socker :P
Dock var det kanske inte vårt bästa drag, frallorna blev goda men kanelhistorierna vart ju rätt salta... haha men funkade med smör på, lite annorlunda dock :D

För o fortsätta med nytänkandet så bestämde jag mig för o göra sötpotatisgratäng som jag ätit på en restaurang, den vart inte riktigt som jag hade tänkt mig men Jag tyckte den var god. Övriga familjen var väl rätt skeptiska men dem åt lite iaf :P Får väl hålla mig till det på restaurang ist!

Imorgon är det dax för PS-fest och Kim ska passa barnen. SKa bli riktigt kul o komma ut o träffa alla Pelle pratar om hela tiden o inte bara det svenska teamet. Sen skulle Anne o Brendan dit också så ska bli kul o snacka mer med dem :)
I övrigt vet jag inte vad vi hittar på under dagen, beror lite på väder. Har varit mulet här i 3 dar nu så är ju inget optimalt badväder, men bra för o gå till lekplatser osv :) Så vi får se helt enkelt :)

Inga kommentarer: