måndag, augusti 08, 2011

♥Bröllopsdag♥

Ja idag firar vi bröllopsdag, 2-årig :) Fast det blir inte riktigt som vi planerat då Kim som skulle vara barnvakt har blivit sjuk. SÅ vi handlar lite gott och firar här hemma ist :)
Jamie sa igår "men mamma varför får inte vi vara med o fira?" Och tja, varför får dem inte det? Romantik kan vi fixa när dem somnat, så blir nog bra så här iaf :) Barnen är ju en stor del av vårt äktenskap så... :)

Hade stora planer för denna dag som skulle städas och grejas men har vaknat flera gånger inatt för jag var så torr i halsen. Näsan har täppt igen igen så har inte riktigt orkat med o städa idag. Barnen har lekt och nu när Alex vilade så pysslade jag o Jamie så tror ungarna är nöjda ändå och det är jag med :)

På Onsdag har vi en playdate inbokad med den irländska familjen :) Ska bli kul o se om barnen kanske kan leka lite ihop fastän dem inte riktigt förstår varandra. Ska bli kul o Träffa Anne igen också :)

Freda är det fest, Pelles företag som anordnar, får se om Kim är frisk tills dess annars får väl jag stanna hemma. Ska bli kul om vi nu bara får banvakt iaf :)

Annars vet jag inte vad som händer i veckan, fast det brukar lösa sig :)

Inga kommentarer: