söndag, augusti 14, 2011


Det är tredje gången för mig men ändå så är det först nu som det börjar gå upp för mig att om några månader så kommer vi ha en bebis. Jag tittar på bebisbilder från när grabbarna var små, jag kollar på alla vänners nyfödda bebisbilder och det börjar sjunka in. Tänk om vi kunde få en liten flicka, få köpa lite rosa prylar för en gångs skull <3 Alltså missförstå mig rätt, det blir lika underbart om det är en pojke men eftersom vi har 2 pojkar så kan man ju inte låta bli o hoppas. Äh låter fel hur jag än skriver men jag antar att alla förstår. Mitt barn kommer vara lika älskat oavsett kön, det viktigaste är att h*n är frisk inte vad h*n har mellan benen!
Men jag börjar längta på riktigt nu, så gosigt med en liten!! Och troligen jobbigt, men barn är värda allt jobb i världen! Jag kan vara hur irriterad som helst på grabbarna o så kommer det nåt tokigt ur deras mun eller dem gör en underbar grimas o hela hjärtat smälter av kärleken jag känner för dem! Älskar mina små sötapor mest i världen!!

1 kommentar:

Katta! sa...

Klart man älskar sitt barn oavsett kön, men förstår att du vill ha en flicka som har två pojkar. Jag ville oxå ha en flicka denna gång. Men det kändes som pojke och inbilla mig en pojke för att skulle de bli en tjej skulle jag grina floder. Och när Patric sa att en Nova föddes då kunde jag inte stå emot. Jag hade fått ännu en underbar liten flicka! Älskar så klart min Melvin över allt annat men det är nått speciellt med flickor.. Bara gå på flickavelning i affärerna är magiskt =)