torsdag, september 01, 2011

Nu så har stockholmarna återvänt till Sverige, eller det är inte riktigt sant för Madde o Ola åker om ett par timmar men då kommer jag sova så jag har sagt hejdå så för mig är dem redan borta :)
Det är alltid trevligt med besök men det är också alltid skönt när dem åker hem. Att få tillbaka sitt hem, ordningen och rutinerna man är van vid. Det ska bli skönt o rå om mina barn även fast det varit skönt med avlastning. Dock blir det svårare för barnen o gå tillbaka till mammas regler där man inte får precis allt man vill... men det ska vi nog klara!

Idag vart det poolen tills svärisarna o Bengt skulle hem. Sen gick jag, Ola, Madde o barnen en sväng på stan. Det blev en ryggsäck till Alex inför dagisstart och så shoppade jag dem första bebiskläderna på rea. En superfin vit klänning som jag länge spanat in och så ett par rosa små byxor för 20kr som jag inte kunde låta bli då det va så billigt! Letade även efter rygga till Jamie då han börjar i skolan snart, troligen nästa vecka redan! Vi fick papperna idag så imorgon ska vi till kontoret o enlista honom. Så kommer nog bli mer shopping i helgen då han även måste vara utrustad med skoluniform i detta land. Well well, vi hittade ingen rygga till Jamie så imorgon åker vi över till spanien o spanar lite då vi iaf har bilen till imorgon kväll.

O imorgon ska jag till sjukhuset o träffa en läkare, dem har lyckats klämma in mig hos en svensk läkare! Så jag kan förklara om mitt hjärtfel osv, inte så lätt när man inte kan orden på engelska. Så perfekt :) Känns tryggt att kunna göra det på mitt eget språk också, o förhoppningsvis kan jag fortsätta o gå hos henne sen också!

Ne kanske dax o sova så man orkar med morgondagen, vi höres!

Förresten, funkar de inte o kommentera? Har inte fått någon kommentar på månader så bara undrar :)

1 kommentar:

Sandra sa...

jo det fungerar, bara vi som ar urdaliga pa att kommentera :S