tisdag, augusti 23, 2011

Somnade en stund på soffan efter förra inlägget, det var välbehövligt kan jag säga. Märks på både mig o Alex att vi är tillbaka i värmen, trötta o inte alls samma energi.
Men jag har under dagen fått packat upp alla väskorna och vi lyckades få med barnens tågbana och duploklossar denna vändan så idag har dem lekt med tågbanan i flera timmar. Helt underbart!!
Sen så kom Kim förbi o följde med oss till affären så vi fick oss basvarorna vi behöver dem närmsta dagarna. Tack för det Kim!!
Jag har även hunnit med o tvätta två maskiner tvätt, den andra väntar fortfarande på o hängas upp dessvärre... Men det var nödvändigt då vi har rätt ont om kläder, iaf underkläder som är rena...

Imorgon kväll kommer Pelles päron och morfar hit, dem ska vara här en vecka. Och på torsdag trillar även Pelles bror Ola o hans Madde in och stannar även dem i en vecka. Det ska bli superkul att få visa dem Gibraltar och ha lite avlastning med barnen i en hel vecka.
Vi hyrde en bil idag som vi ska till den 1 sept, kosta bara 1600kr, känns ju riktigt najs för 9 dar! Den ska vi hämta upp imorgon då Pelle ska till läkaren i Algeciras för "Brain scan". Antar Gib inte har egen maskin till sånt så då får man åka till Spanien, men bra dem providar med sånt iaf. Hoppas bara inte att dem hittar något farligt där inne i hans skalle. Självklart hoppas jag dem kan hitta lösningen på migränen men inte några tumörer eller annat skräp... Ni fattar.

Själv ska jag till BM här nere för första gången, ska bli spännande men är såklart livrädd för att dem ska vilja ta blodprover... hatar min jäkla fobi... Hoppas dem respekterar den o hjälper mig på bästa sätt om nu blodprover är jätteviktiga...
I övrigt känns det bra o få träffa en bm här o påbörja proceduren som kan göra vår flytt lite mer slutgiltig!

Och det här med mitt hjärta, jag vill helst inte tala så mycket om det för ju mer frågor jag får desto räddare blir jag då det inte är jag som sitter på alla svaren. Jag hoppas ni kan respektera det.

Inga kommentarer: