onsdag, augusti 10, 2011

Ny soffa

Ja soffan kom faktiskt!! Hör o häpna ;) Mörkbrun soffa i divanmodell, helt okej! Det bästa med den ät ändå att den inte luktar kiss :) Den andra va nog lite bekvämare, såndär man sjunker ner i o bara dör, men denna är inte på något sätt obekväm :) Jag är nöjd :)
Och sen så fick jag Pelle till o möblera om lite här hemma när vi ändå var i farten. En bokhylla som flyttades nån meter i vardagsrummet. O sen en byrå som stått o tagit upp den enda ledig platsen i vårt sovrum så jag fått klättra över Pelle varenda natt för o gå på toa har fått flytta in till grabbarnas rum. Tvn fick hoppa in i ett hör och Voila, Nathalie kan smyga upp på toa på natten :) Funkar tills vi ska ha in en spjälsäng dock, men när bebis är här så är jag förmodligen lite smidigare o inte lika kissenödig nattetid ;) Känns iaf superskönt!

Och Pelle var hemma tidigt idag eftersom han var hos doktorn så medan Alex sov så var jag o Jamie ute på stan o köpte nya sladdar. SÅ nu kan vi se vanlig tv i vårt sovrum och nu funkar wii:t :) SÅ ikväll har vi spelat wii, behöver dock införskaffa fler spel! Men det var roligt, tycker samtliga familjemedlemmar.

Vår hyresvärd skulle ha kommit hit ikväll för o inspektera nya soffan, 19.30-20 sa han. NU är kl 22 o han har fortfarande inte kommit. Gissar att han inte kommer dyka upp... Är det bara i Sverige det är oartigt att inte komma på utsatt tid och dag? Förstår inte hur man står ut med den attityden, man har ju annat o göra än o vänta på att folk KANSKE kommer. Well well, vi skulle ändå vara hemma, men ändå...

Inga kommentarer: