torsdag, januari 08, 2015

Sömmerskan Nlie

Efter lämning i skolan idag så mötte jag, Mollie och Lucy upp Louise på strandpromenaden i San Pedro. Det var en magisk morgon som ni kan se på bilderna nedan, Mollie fick använt sin springcykel och lilla Lucy fick socialtränats med både Foxie och andra hundar som promenerade där. Själv fick jag också socialträning, hehe eller iaf fick jag varit social med Louise :) En väldigt bra morgon!

Sen här hemma drog jag fram symaskinen för att laga ett par jeans men då tyckte Mollie att jag kunde laga hennes filt. Detta är något jag har haft på min to-do-list längeså tog tag i den först. Jag är rätt stolt som fick ordning på det, jag sydde en "ram" runt den då den var så sliten i kanterna att den höll på att falla isär och lagade alla småhål i mitten. Jag är ingen sömmerska, min enda sömnadserfarenhet är från syslöjden i skolan och det är ju några år sen. Dock tycker jag att det är roligt, men det tar lite för lång tid med alla dessa nålar och vikningar och skit, kanske har jag lite för dåligt tålamod ;)
Men mitt i min sömnad så ringde dem från Alex skola, han hade fått diarré och behövde hämtas, så var bara att avbryta och hämta honom, fortsätta i en halvtimma och sen hämta Jamie. Men klar blev jag, med både filt och jeansen till slut :) Och imorgon har jag lovat Jamie att vi ska sy något, fast först måste jag nog leta upp lite tyg... Kanske någon gammal t-shirt skulle duga? Vet inte vad vi ska sy heller, men det löser sig väl, han var väldigt nyfiken och ville prova så det ska han få göra, jag kommer hur som helst hålla alla barn hemma imorgon pga magsjukerisk... Man ska behandla anadra som man själv vill bli behandlad!


Its like magic!

Bus Mollan

Mollie mitt i hundlek

på stranden kan ni skymta Lucy och Foxie

I Löööv it
The beach

strand och hundlek

Jo jag kan sy lite iaf

Våran lilla knähund...

Inga kommentarer: