torsdag, januari 01, 2015

Mollies dag

Idag har vi firat lillan, våran älskade unge som blev 3 hela år idag! Hon fick bestämma dagens planering så efter att hon väckte mig med yoghurten i högsta hugget i min säng så väckte jag resten av familjen och serverade henne paket och sång i soffan. Jag glömde såklart att ställa klockan, men jag föredrog nästan paketöppningen på detta sättet med henne pigg och alert :)
Sen blev det såklart lek med dem nya prylarna ett tag innan Mollie ville åka till pappas restaurang i Marbella och äta korv till lunch, dvs vår favorit tapas restaurang där man får amazing grillad chorizo och kött! Så självklart åkte vi dit, hela familjen älskar det stället!
Sen blev det lek på ett par lekplatser vid stranden i Marbella innan vi åkte hem och bakade tårta och pysslade med annat här hemma.
Till kvällsmat blev det tårtan jag och Jamie bakade med en bas av sockerkaka, ett lager chokladpudding och banan, toppad med grädde, mandarin och vindruvor! Riktigt god blev den och födelsedagsbarnet godkände den som tur va :)
Jag tror att våran treåring var väldigt nöjd med sin dag och hon somnade med sina nya leksaker i famnen! Och det gör mig lycklig, så himla lycklig!


Paketöppning!

Några av Mollans paket

Grazy family at  Patagonica resturant in Marbella

Lek på stranden

Barfota och i t-shirt på sin födelsedag 1 januari är inte så tokigt!

Idag rök ven peparkakshuset, och så tårtan!

Inga kommentarer: