tisdag, september 09, 2014

Potträning

Sa jag att jag med start idag kör Potträning med Mollie, fast bara när vi är hemma än så länge. Mutar med klistermärke som får sättas på pottan när det kommer något, och det funkar! Tre klistermärken och tre olyckor, olyckorna har förekommit då hon velat ha trosor vilket jag antar känns ungefär som och ha blöja och då slutar hon tänka... Får se hyrnings par trosor jag får tvätta den närmsta tiden :)

I övrigt idag har jag rensat garderober och städat upp oredan som varit där sen vi kom hem. Även köket har fått en omgång. Sen har jag kört ett par vändor till Marbella, varit till svensk butiken och hämtat och lämnat i skolan. Jamie hade sin första efter-skolan-aktivitet idag som kort och gott heter sports. Idag hade dem spelat fotboll, kastat prick och fått springa på kapp så jag hämtade en mkt nöjd Jamie!
Efter att han var hämtad åkte vi till Pelles kontor (en av turerna till Marbella) där det blev en vända på strandpromenaden, glass och sedan åkte vi hela familjen till Estepona där jag och Alex köpte nya skor till honom medan resten tvättade bilen. Sen blev det middag på McDonalds innan vi åkte hem. 


Mollie som testar toaletten

Väntar utanför Jamies skola

Grinden in till Jamies skola

Alex

glassmonstret Pelle

mina tre fina

jag o Pelle

jag o mina tre fina

3 av mina fina

Jamie


Inga kommentarer: