onsdag, september 03, 2014

Ny skola, nya rutiner

Så har även Jamie fått börja i skolan, han var sjukt nervös och förväntansfull och även jag var nervös. Det är så viktigt att allt funkar, att han trivs och att vi får ordning på alla saker. Men fröken, Miss Ellie var jättegullig och det verkade vara ett par andra nya elever i klassen också så det ska nog bli bra!
Mollie fick vara hemma hos fam B medan jag var med Jamie i skolan så när jag kom för o hämta blev det en kopp kaffe innan vi for hem.
Här hemma har jag för första gången sen vi kom hem igen gjort ett jätteröj och lagt alla saker på rätt plats, dammat, dammsugit, tvättat, diskat, fyllt vattenflaskor och ni vet bara återställt hemmet och uppdaterat mig själv på hur allt ska vara. Jag har även fixat lunch och byggt en tågbana med min lilla tjej så jag känner mig tillfreds.
Om en stund ska killarna hämtas och jag ska försöka sy ihop så jag hinner hämta bägge i tid, får nog åka lite tidigare än vanligt till Alex så vi hinner med Jamie... Nya rutiner som ska sys ihop, längtar till nästa vecka då jag har ordning på allt!

Ikväll blir det promenad med Camilla, min fitnessfight har börjat med sockerfritt och motion, wish me luck!

Delar av skolgården, med väntande barn och föräldrar

Andra delen av skolgården med Jamies klassrum in till vänster

Nervös men förväntansfull

Mollan leker med tågbanan

Inga kommentarer: