onsdag, september 17, 2014

Idag

Oh my what a day! Jag hade bestämt dejt med Ulrika och Felix idag och eftersom Pelle ändå skulle till Gib så åkte vi tillsammans efter att vi lämnat pojkarna i skolan. Dock vågade jag inte in i Gib utan U och jag skulle ses i La Linea. Så släppte av Pelle vid gränsen och sen körde jag runt i typ 30min innan jag till slut långt åt helvete in i La Linea hittade en parkering... Sa jag förresten att det regnade? Jo men det gjorde det och regnskyddet vet jag inte riktigt var det blivit av... Men regnet lugnade sig när jag hittat parkering men då gick det inte o nå U på telefonen... Lallade iväg mot gränsen iaf och fick till slut tag på henne. Hon hade med sig en resväska med grejer till mig som n annan vän lämnade till henne i somras då jag inte var hemma... Den kunde vi ju inte släpa runt på så var bara till att traska tillbaka till bilen igen innan vi kunde påbörja vad vi hade tänkt oss, nämligen gå på marknaden. Men marknaden var en besvikelse, mkt mindre än den brukar och det enda jag hittade var en hårgrej till Mollie... Sen blev det inte roligare av att det regnade och blåst till och från. Men trevligt hade vi iaf :) Blev även en vända till lekparken där vi även köpte lunch som vi åt innan det var dax att skiljas åt.
Köra i regn är ingen höjdare tycker jag sen jag fick vattenplaning i våras så timmens bilfärd hemma var inget kul och Mollan sov såklart...
Men hämtade Alex och mötte Camilla och tjejerna och vi bestämde oss för att träffas i parken i San pedro när jag hämtat Jamie. Men inga barn lyssnade direkt så blev inget långt besök, vi tröttnade... Vi åkte hem och fixade chokladtjockpannkaka och kollade igenom berget med leksaker vi hade fått från Anne. Julafton för Mollie speciellt :)
Nu sover äntligen barnen och Pelle är hemma från Gib. Hoppas på en lugnar och torrare dag imorgon, även fast dagen idag var trevlig rent sällskapsmässigt.


Parkhäng med U och Felix

Mollie hänger tvätt, Jamie äter och jag tyckte berget såg ut som en vulkan med dem mörka molnen över

Stolt mamma och stolt bilförare som klarade att fickparkera, har börjat öva massor på det då det är det man gör oftast här

Inga kommentarer: