lördag, september 13, 2014

Klänning check!

True story, love this pic!


Hej på er min vänner! Här är det Lördag förmiddag och vi har alla varit uppe ett tag, vi har inga stora planer för dagen då vi alla är lite hängiga och trötta. Jag tror jag håller på att bli sjuk med enorm trötthet igår och värk i lederna och idag en ond hals... Så ska bli skönt med en lugn hemmadag!

Igår så var jag till Estepona och träffade Daniela och baby Ivan, som för övrigt inte är mkt till baby längre då han är 1½ men Mollie kallar honom Baby :) Vi gick i affärer och jag hittade klänningen som jag ska ha som brudtärna! Både jag och Daniela vart nöjda så det är ju bra!
När vi lämnat Daniela som behövde hämta Lu så åkte vi mot Alex skola även om vi var en timme tidigare, Mollie somnade och jag kunde bara vila och ta det lugnt i bilen, tills det blev för varmt och jag drog ut oss på gräset i skuggan där Mollan sov vidare.
På kvällen igår så vr det disco i Svenska skolan och även Jamie var välkommen så jag och Mollan skjutsade dit grabbarna och körde sen in till Pelle i Marbella där vi gick och åt kinamat och sedan fuskade och åt glass i solnedgången! Jättemysigt! Men gud s trött jag var hela dagen igår... 




Medan pojkarna var i skolan....

Glassfuskar!

Solnedgång!

Inga kommentarer: