torsdag, maj 23, 2013

Vardag igen

Nu har vardagen kickat in igen, barn i skolan och det halsonda nästan helt borta! 
Gårdagen var jättebra, solen sken och vi hade en idyllisk eftermiddag med lekpark, glass och alla på gott humör! Förmiddagen spenderades dock hemma eftersom Mollie somnade på mig redan vid strax före elva så P fick hämta Alex i skolan och ta en myslunch med honom.

Mollie har upptäckt en ny passion i livet, nämligen att måla. Hon blev introducerad av P när jag var i London. Jag har helt enkelt tyckt att hon är för liten, men det visar sig att hon ääälskar det! Så nu gör hon det, ofta, tex just nu bredvid mig, himla smidigt! Igår när jag lagade mat så satt hon snällt hela tiden och målade, rena himmelriket i jämförelse med hur hon brukar bete sig när hon är trött och hungrig...

Idag står lekparken på schemat innan Alex ska hämtas och sedan blir det till o förbereda maten och städa upp medan Mollan sover och sedan mer lekparkshäng efter vi hämtat Jamie skulle jag tro. Solen skiner även idag och enligt min väderapp ska det bli ännu varmare än igår! Sommar kommer springande med snabba fötter nu, och till skillnad från i Sverige så kommer det inte bli regn och rusk när lov och semester sätter fart, det kommer bara bli olidligt varmt... vet inte vad som är värst? Att behöva vara inne för att det regnar och är kallt eller att behöva vara inne för att det är olidligt varmt? Båda alternativen suger ju men frågar ni mig som är nordbo i hjärta och själ så är det värre med värmen, helt enkelt eftersom det finns begränsat antal med kläder man kan ta av sig och sedan kan man inte påverka mer, men med kyla så kan man alltid ta på sig ett lager till! Så det är ju tur vi åker hem till regn och rusk under dem varmaste månaderna här!

Idag upptäckte jag att Mollie som brukar leka med min mobil hade ändrat till mexikanska appstoren ist för den svenska och nu vet jag inte hur jag ändrar tillbaka. Men hur som helst så är det inte därför jag skriver det, nä jag är nämligen väldigt stolt över att jag förstod vad som stod när jag försökte uppdatera en app och den inte ville. Ja okej inte ordagrant men jag förstod budskapet, nämligen att jag måste byta tillbaka till Svenska appstore för att kunna uppdatera. Så jag antar jag måste lista ut hur jag gör det :) Men ja, en del spanska har man ju plockat upp ändå!



Jamie bjöd på efterrätt häromdagen, bakade i skolan

Mollies nya passion, måla!

Vackraste!

Busungen!

Målar lite till :)

Koncentrerade pojkar spelar wii


Inga kommentarer: