onsdag, maj 08, 2013

Marknad

Jag känner att mitt tidigare inlägg från Ronda behöver ett förtydligande. Vi klättrade inte så bokstavligt ner för de där kala klippväggarna ner i ravinen utan vi följde stigen som slingrade sig ner för berget och ner i ravinen. Det var läskigt och bitvis brant men inte så illa som det kanske tolkades :)

Idag har vi kört på marknaden i La Linea, massa bra och ha inhandlades, bla skor till Mollie, strumpor till mig och fotbollskläder åt Alex. Efter marknaden hämtades barn, vi lunchade på stan, hem en vända och sedan hämtades fler barn (eller bara ett till) och så till fotbollen. Full rulle! Efter fotbollen blev det glass och sedan åkte vi till wok real och käkade middag. En bra dag helt enkelt som gick i ett :)

Imorgon planeras det tydligen för poolhäng, jag är skeptisk men vi får väl se hur det blir. Alex och farmor A var där idag och simmade. Vi har nämligen haft en väldigt varm dag och som det ser ut på vädret så kommer vi fortsätta o ha det varmt nu... Barnen är lediga från skolan imorgon iaf så vi lär ju få roa dem på nåt sätt iaf.

Inga kommentarer: