torsdag, maj 30, 2013

Flyttsnack igen

Jag är tillbaka med mer tråkig information, men kör mer för min egen skull så är ni inte intresserade av vår flytt så kan ni sluta läsa här.

Vi har ikväll fyllt bilen och dragit fram allt annat som ska köras i nästa omgång, vi har MYCKET grejer! Men sen är vi ju fem personer också och alla behöver kläder, lakan, mat, handdukar, leksaker och andra bra och ha grejer. Men på två år har vi hunnit samla på oss ca 2 billaster med grejer om man inte räknar möbler, det är tur vi kan sälja mycket av det innan vi flyttar hem till Sverige igen :)

Sen ikväll har jag även grovstädat badrummet, innan vi lämnar kommer det ju behövas torkas av lite ytligt igen men på det stora hela är det klart bortsett golvet. Känns gott att ha en sak avbokat! Sovrummen kommer ju bara behövas dammas av, dammsugas och skuras så dem går ju också fort så det är typ bara köket kvar och där har jag städat ungefär hälften. Känner mig sjukt effektiv och bra på att planera denna flytt, men som vanligt på en flyttdagen så kommer det väl bli totalt kaos :) Ser dock fram emot imorgon! Och försvinner jag över helgen beror det på att vi inte har internet, men kommer nog åter igen, vi har dock inte bestämt ännu om vi ska sova här eller där imorgon, får se hur vi känner...

Inga kommentarer: