lördag, maj 11, 2013

Dubbelt Grattis

Jag förstår att bloggen är lite tråkig för tillfället och det beror till största delen på att svärföräldrarna är här och att dem inte är så förtjusta i att sitta hemma och relaxa i soffan ;) Så det har varit mycket parkhäng, strandhäng, poolhäng, restauranghäng och andra häng den här veckan. Mycket trevligt men jag kommer inte gråta på måndag om det regnar så jag och barnen bara måste vara hemma lite ;)

Idag har jag haft nöjet att hälsa på min vän Daniela på sjukhuset för hon födde en ljuvlig liten pojke igår!
Hennes kille som var på väg till Portugal för att hämta sin mamma missade hela alltet, lilla Ivan var inte beräknad förrän den 6:e juni så det var ju rätt oväntat att han skulle titta ut en månad tidigt. Men ut kom han i en väldig fart och han mår fint, 2,8kg lätt så inte jättepytteytte ändå. Ett stort grattis till Daniela, Marco och Luciana till en ny familjemedlem helt enkelt! (även fast dem inte läser här)

Annars idag har vi hängt ute på stan, varit på en båt som heter Pickles som var den båt som åkte till england med Lord Nelsons dödsbud och med budet att Englan vunnit slaget vid Trafalgar. Nå denna båt är en kopia av den båten, det var häftigt att se.
Sen har vi varit i Alameda Garden och hängt några timmar innan det blev pizza på vägen hem. En härlig dag!

Sist men inte minst så vill jag säga Grattis till min fina pappa på födelsedagen idag!! Hipp hipp hurra, jag älskar dig! Hoppas du har det toppen på Cypern :)


Solnedgången idag, mer bilder kommer imorgon.


Inga kommentarer: