torsdag, maj 23, 2013

Olycksdrabbad dag

Vilken jävla konstig dag jag haft idag, bra bitvis men långt ifrån hela dagen.. Fast tja, allt var bra tills vi gick från lekplatsen i eftermiddags. Vi var nästan hemma då vi hör nåt konstigt, vänder oss om och ser en kvinna krascha sin scooter. Det var i 4 vägskorsning och vi hade just gått över överstället där hon kraschade. Hon halkade på något och det sa boom bang och så låg hon på marken och skrek... Det tog ett tag innan folk reagerade, jag hnn bli förbannad över ungdommarna som stod vid övergångsstället och tittade åt andra hållet, vände min barnvagn och sprang mot platsen. men som tur var kom en kvinna ur en bil, ville inte gärna dra ut 3 barn på vägen. Dessutom var kvinnan spansk så jag hade inte förstått henne ändå. Men vi stannade på platsen av ren nyfikenhet och det blev är jävla pådrag med ambulans, 2 polisbilar och en polis MC och en härlig trafikstockning eftersom hon låg mitt i korsningen.
En polis gick runt och tog vittnesbörder så jag fick lämna en statement om det vi hade sett. Så lite spänning i vardagen, jag hoppas det gick bra för kvinnan, men inget sprutande blod och prata och skrika kunde hon så kan inte ha varit superallvarligt.

Sen så har jag köpt en 3-hjuling åt Mollie idag som vi genast gick ut för att prova. Alex skulle med och han har ju som bekant just lagt stödhjulen på hyllan så han behöver lite hjälp i starten. bara det att idag var han livrädd och blev helt hysterisk, han grät större delen av cykelturen och fick utbrott vid varje start, vilket det blir endel eftersom vi inte direkt har några långa cykelvägar ute i naturen här ;) Till slut stannade jag bakom mataffären där dem har en stor plan och övade med en jävligt arg unge, hotade ett antal gånger med att kasta eller sälja cykeln, som den bra mamman jag är... Det mest störande är att ungen KAN, han behöver inte min hjälp och det är inte så lätt när man även har Mollies cykel att putta på... Oh well, han var trött och sen kan nog olyckan påverkat honom mer än man tror, alltså hon på mc som han bevittnade.

Sen ikväll nu så tog jag ett relxing bad, åt en bit mörk choklad bara för att upptäcka att jag tappat en del av min tand... troligen svalde jag den med chokladen. Så imorgon blir det jag som går till tandläkaren, suck... Inget jag ser fram emot direkt, men lika bra att ta tag i den där munnen, den har varit misskött länge nog!


Mollie på nya cykeln

Alex leder sin cykel

Mollie klar för läggdax med håret i samma frisyr som innan fast toffsarna är ur :)

Jamie hjärtat

Inga kommentarer: