onsdag, maj 29, 2013

Ett lugn har infunnit sig i kroppen på mig, för vi har nämligen varit och skrivit på kontraktet på nya lägenheten och pratat med en kvinna på mäklarkontoret så nu är allt i sin ordning. Dem har gett oss många olika bud från mäklarfirman, felaktiga belopp som ska betalas, fel datum och tja allmänt konstiga mail så känns skönt att ha varit där, pratat med dem och rett ut allt. Nu är första hyran betald, deposit lagd och kontrakt skrivet och på fredag morgon får vi nycklarna! Så nu andas jag ut och planerar ännu mer för flytten!

Jag har även varit och pratat med tandläkaren om antibiotika, men han tror inte det behövs bara för att laga den tanden. så allt bör vara i sin ordning inför mitt besök imorgon. Ser fram emot att få munnen kollad och tanden fixad. Jag räknar även med uppföljning för en tand som faktiskt värker för mig. Om han inte klarar av att fixa den också imorgon, men det är jag tveksam till.

Och imorse när jag lämnat killarna i skolan så sprang jag på Kamila, hon skulle till affären så vi tog sällskap eftersom vi bor vid affären. Men jag insåg att jag behövde handla lite frukt jag också så jag gick med henne, det hela slutade med att vi fikade på morrisons cafe och sedan handlade ihop. Väldigt trevligt! Och sedan var det raka vägen för att träffa Pelle och fixa kontraktet. Nu sover Mollie och jag ska greja lite för sedan blir det fotboll. Vi ses!

1 kommentar:

Sandra sa...

behöver du inte ha antibiotika för att han sak laga den värkande tanden då?