fredag, maj 24, 2013

ångest

God morgon fredag! Här sitter jag med lite ångest, inte inför att gå till tandläkaren utan inför att ringa samtalet till tandläkaren för att få en tid. Alla som känner mig hyfsat bra vet hurdan jag är med telefoner, jag mår psykiskt dåligt bara av att ringa standard samtal till tex FK eller som nu, en tandläkare. Det går bra o ringa folk jag känner, men viktiga samtal till främmande människor tycker jag är superjobbigt. Behöver jag säga att det värsta jobbet jag har haft var när jag satt på en inköpsavdelning och behövde ringa leverantörer som var sena?!

Uppdatering: Jag tog mig i kragen och ringde tandläkaren, eftersom det inte gör ont ännu så fick jag komma in nästa vecka. Så nu håller vi tummarna för att det inte kommer börja göra ont!

Så dagens planer är att när jag hämtat Alex att gå till Debbie för att hänga i deras poolområde ett tag. Mollie stannar hemma med sin pappa och sover en stund, han har en jobba hemifrån-dag. Sen blir det till o hämta Jamie och kanske hänga lite i lekparken. Och ikväll ska vi grilla med vännerna på stranden, så en bra dag hoppas jag på!

Inga kommentarer: