måndag, maj 06, 2013

Under en korkek i Andalusien, på klättring i Ronda och Beach 2013

Vilken härlig helg vi har haft och vilken härlig vecka vi har med svärföräldrarna här! Jag sitter inte många minuter vid datorn men ska försöka sammanfatta helgen lite med några ord och en del bilder. Tyvärr fungerar inte mitt photoshop just nu så jag kan inte redigera bilderna och dessutom hade jag någon konstig inställning på kameran igår så många bilder blev suddiga :( Men tror det finns fler bilder än jag kan lägga in som ser helt okej ut i vilket fall som helst.

I lördags åkte vi ut till ett naturreservat och grillade och gick på upptäcktsfärd,  naturen är fantastiskt vacker där och nu är det extra fint eftersom det är den grönaste tiden på året! Faktum är att hela Andalusien är breathtaking! Med ett enormt skiftande landskap i regnbågens alla färger, höga berg i rödaste rost och gråaste granit, Djupa dalar med dem grönaste träden och dem färggladaste blommorna man kan tänka sig. Fält med apelsinträd, sluttningar med olivträd och att inte att förglömma dem långa stränderna och det blåa havet! I Love it!

Söndagen åkte vi upp till Ronda längs med slingrande bergsvägar vilket bara det är en upplevelse men sen gav vi oss även på att klättra ner i ravinen som delar staden i två delar. Min själ har älskat både lördagens och söndagens aktiviteter men mitt knä har skrikit ett rungande nej och åter nej! När vi klättrade ner för ravinen igår var jag så sjukt skakis att jag trodde att jag bara skulle ramla ihop i en hög och rulla ner istället. Det hjälper inte på traven att man är höjdrädd heller kan jag meddela. Men nedför branta berg är typ den värst aktivitet mitt knä kan tänka sig, och klättrat ner har den ändå fått göra... Dags att göra nåt åt knät? Tja det hävdar hela gruppen här hemma, men tja, det här med att lita på läkarna här nere gör att det tar emot...

Idag har vi kört på beachen, eller ärligt talat så hängde jag bara där i 3 timmar men det räckte för att få röd hud och sand precis överallt. Svärföräldrarna, Alex och Mollie spenderade ytterligare några timmar där medan jag fick egentid med Jamie, lämnade honom på scouterna och fick en timmas egentid med min make på stan! Hann dessutom med att städa hemma på morgonen så Not a bad day at all!

Lördagen

grillat och fika är gott

Myrinvasion på en buske

Farfar och Jamie tog täten

Väg...

Krypa under stängsel med barn på ryggen och kakor i handen

Skog

tre generationer av storebröder

Jamie

Utsikt

Träd

Högt över träden

Klätterbröder

I ett träd satt en Alex

Oh yeah!

Under en korkek i Andalusien

Söndagen

Kaffe och glasspaus på väg mot Ronda

Glass är gott!
Nlie och Jamie

Jamie i Ronda


Ravinen från bron

Ravinen från bron

Ravinen från bron

Ravinen från bron
Klättringen ner i ravinen är påbörjad

Hittade en ödla

Halvvägs ner under bron, vackert

Nere, bron från en annan vinkel

Johan, Anna och Pelle

Nlie var också med

Nlie och Jamie

Tittut från grottan

Farfar klättrar

Älskar denna bild, han var inte så skraj som han ser ut dock

Pelle klättrade lite han också

Alex badade fötterna

Hitta en gräshoppa också

Pelle

Ronda
Måndagen

Alex

Action on the beach

Prinsessan

Gräva o greja

Busig damp-unge

Farmor Anna

Hoppa över vågorna

Strandkatten

Yeah...

Strandlek med Farmor

hitta nåt fint

Bygger sandslott

Alex

Mollan stollan

så inne i sin lek

sand är tydligen gott?

1 kommentar:

Sandra sa...

Heeeelt galet, ajg fattar inte att fu klättrade ner där, jag mår illa bara av tanekn :S itne konstigt att ditt knä föröskte få dig att sluta ;)