torsdag, maj 30, 2013

Tandläkarbesök check

Idag känner jag mig lugn, flytten är förbered och jag har klarat av mitt tandläkarbesök. Det är som jag sa till tandläkaren, jag har tagit mig igenom 2 hjärtoperationer så en rutinlagning hos tandläkaren borde inte kännas så farligt, men jag tycker ändå att det är obehagligt. Men hur som helst gick det hur bra som helst, jag blundade och kände knappt när dem satte bedövningssprutan och sedan fortsatte jag blunda och allt bara rullade på. Han hittade två tänder till som behöver lagas så dem ska ringa mig nästa vecka om dem får återbud annars måste jag vänta ytterligare en vecka eftersom Pelle ska iväg i några dar och jag kan inte gärna ta med mig barnen... Men det löser sig, har ju levt med det här ett tag så ett par veckor till lär ju inte vara ett problem. Han skulle även röntga munnen då för att se om nåt annat som behövde fixas. Kommer ju kosta några kronor det här kalaset men det är ändå mycket billigare än i Sverige, fick betala drygt 600kr idag för att laga min trasiga tand och en koll i munnen, det är ju typ vad en rutinkoll kostar i Sverige. Fast vad vet jag, kanske lagningar inte är så farliga i Sverige heller? Jag erkänner, jag har inte varit hos tandläkaren sen jag fick börja betala, oansvarigt jag vet, men det finns flera anledningar till det som jag inte tänker gå in på.
Är iaf lättad över att jag tagit tag i det och att det gick så smidigt! Okej nog snackat om tandläkare för idag :) Nu ska jag laga middag och när vi har ätit ska vi packa bilen, hela våran säng är fylld med grejer som ska ner, jag har förberett!


1 kommentar:

Sandra sa...

ok, tur, för ajg rä paranoid ;) Behvöe rju dig om dagarna, då får du iten hamna på sjukhus pga antibiotiak brist :)
lagnignar i sverige är svindyra, aif nrä ajg jobabde på tandläkarmottagnign,kunde gå på 1500 per tand om amn ahde otur. Här rä det också mycket billigare, glad över det eftersom jag msåte fylla upp gropar varenda år.