lördag, januari 21, 2012

Stressad, snö o packande

Idag har jag packat slut på flyttkartongerna, det kanske finns ett par till på vinden men jag har inte varit där o kollat efter ännu. Iaf har jag packat ner dem saker i köket som jag inte använder eller eventuellt behövs för att hyras ut möblerat. Jag har även fyllt en hel kartong med saker ur köksskåpen som ska skänkas. Fasen vad mycket saker vi har haft överallt som vi inte använt! Sen har jag även packat ner prylarna i tvättstugan så nu är den klar :) Hittar jag bara lite fler kartonger så är snart nedervåningen klar :) Bara badrummet o en del prylar i barnens rum kvar där :) Nä nu ljög jag, klädkammaren är ju full... fast det mesta där ska bara ösas ner i säckar, men ändå...
Övre plan är det inte så mycket lösa prylar kvar förutom ljusstakar, blommor, foton o enstaka böcker om man inte räknar köksprylarna som är kvar i skåpen. Det låter ju bra det här men ändå känner jag panik för det är så mycket som ska fixas innan jag åker. Och jag har lite panik inför alla saker som ska med till Gib, jag har idag nästintill fyllt en väska till med saker som ska med och jag hittar hela tiden nya saker och då är inte våra kläder packade ännu... Jag har dock bokat så 4 väskor får åka med, så förhoppningsvis kan jag knö in våra kläder i dem 2 resterande väskorna... Håll era tummar för det!



Så förutom o packa ner saker så har jag idag även varit upp till pappa. Snö har vi fått idag, massvis, så vi var ute så pappa o Alex fick åka pulka :) Snöade och blåste massvis men Alex hade grymt skoj så det var de värt! sen bjussade pappa o Yvonne på middag så det slapp jag ordna idag också :)
Sen bar det av hemåt för o bada barn, men Mollie somnade på vägen och sover faktiskt fortfarande i sin bilstol, som jag givetvis tagit med in! får bli o bada henne senare...

Igår var vi med Anna till torp. Fick köpt mig ett par skor som funkar i Gib, fodrade stövlar blir lite varmt där... Anna shoppade lite till sig o barnen uppförde sig, så var toppen! Hade en heldag med Anna då hon följde med hem o såg på film sen, hur trevligt som helst! En paus från packandet o stressen o lite tjejsnack precis vad doktorn ordinerade!

Inga kommentarer: