söndag, januari 15, 2012

Lite av varje

Nu så har Jamie o Pelle åkt till Gib igen, det är tomt o tyst här även fast jag har både Alex o Mollie kvar... Fast Mollie är ju snällaste bebisen som bara skriker när hon är hungrig... Och Alex ser på barnprogram så han är ju inte så högljudd för tillfället :P men man är van vid att höra golvet knaka i andra änden av huset eller någon ropa på en... Tänk att 2 personer till kan få huset så mycket mer levande... Nåja, planen just nu är att jag o barnen ska åka till Gib helgen den 4-5 feb o det är ju bara 3 veckor dit :) Och innan dess ska jag försöka packa ner alla vår personliga tillhörigheter i flyttkartonger... Vi har eventuellt hittat hyresgäster nu, ja inget är säkert men dem verkar intresserade o ska komma o kolla. Jag hoppas dem nappar för det är en estnisk familj som ska flytta till Sverige och dem vill troligen hyra möblerat också, då behöver vi inte tänka på förvaring av möbler. Och flyttkartongerna jag kommer fylla kommer få plats på vinden utan problem nu när där är röjt o organiserat. Skulle underlätta mycket även fast det skulle bli slitage på våra möbler, men hur bra mår en soffa av o stå i förråd i vilket fall?! Och vi kommer kunna lägga undan så vi kan köpa lite nya möbler när vi väl flyttar tillbaka om det skulle behövas om vi nu får uthyrt.
Pelle o jag har varit duktiga under denna veckan, vind, klädkammare och båda förråden har vi gått igenom! Dessutom gick vi igenom böckerna i bokhyllan och fick ihop en hel bananlåda full med böcker som vi ska skänka. Det gör ont o skänka böcker tycker jag, men man kan inte spara på allt... Dem böcker vi ger bort är sånt som vi inte kommer läsa om iaf så varför ska dem stå här o ta plats?! Nä, försöker o inte vara en hamster, det är något vi lärt oss i Gib, man behöver inte så mycket grejer överallt!

Annars i veckan så har vi träffat familjen och igår var Carl, Vicky o Maxim förbi en vända på besök - väldigt trevligt. Har varit en bra vecka där vi fått gjort mycket här hemma och träffat dem viktigaste här på västkusten för Pelle o Jamie. Jag har ju tid o träffa mina vänner osv innan jag åker.

Nu ska jag lägga lite tid på Alex innan Mollie vaknar. Ses!



Inga kommentarer: