onsdag, januari 04, 2012

Nu åker julen ut!

Ap-katten Alexander :P

Finaste prinsessan

Inatt ville Mollie inte sova, bara äta, så jag har spenderat stora delar av natten i soffan. Lösningen blev som med Jamie, halvligga i soffan med Mollie på bröstet så vi båda fick oss lite sömn, för la jag ner henne så vaknade hon direkt... Men så värst många timmars sömn blev det ju inte... Tur jag har en kropp som fungerar på rätt lite sömn. När grabbarna vaknade o intog soffan så gick jag in i sängen med Mollie medan Pelle fick gå upp, tanken va först att Pelle skulle ha även Mollie, men det tyckte inte hon va en god plan :P Vid tio vaknade vi o då kunde jag inte med o ligga längre så upp o greja. Mata alla barn o mig själv, duscha, mata lite mer... Sen så drog jag o Jamie igång o städa ur julen, han samla alla tomtar o jag röjde allt runt omkring. Han älskar o hjälpa till och jag slapp leta tomtar i alla hörn för det gjorde han :) Mollie o pappa såg på skidor och Alex byggde med lego, han verkligen älskar det :) Han grejar med det även nu, så var ju tur Jamie fick de i julklapp ;)
Sen blev de en paus i städandet och ut i blåsten innan mörkret kom, cykling o promenad. Råkade hamna vid pizzerian och så var middagen fixad... Nåja, ingen av oss har nån direkt energi till matlagning för tillfället. Vi lägger all vår energi till o anpassa oss till att va en till i familjen. Den största skillnaden är väl just all tid som måste läggas på att amma o bära runt på lillan. Provade o ha henne i bärselen förut då Pelle duschade o jag grejade o hon inte vill ligga ner. Hon gillade selen o somnade gott men min rygg fullständigt dog igen... Brösten väger apa just nu pga all mjölk som runnit till så att hänga på sig 3kg till där fram gillade inte min kropp... Men bra att hon uppskattade det, när brösten kommit i ordning o min kropp hämtat sig så ska selen definitivt användas mer!
Nåja, när vi kom hem så städade vi ut de sista av julen och nu har Pelle precis dammsugit ut dem mesta barren, även fast endel av dem säkert är kvar till midsommar... fast då lär vi flyttat ut våra saker härifrån förstås.
Känns gott med ordning i huset som jag passade på o skapa när vi ändå städade såklart, fast det är ju betydligt mysigare med ljusstakarna än vanliga tråkiga lampor. Men det vore ju inte lika mysigt om man hade dem året runt heller, var sak har sin tid o plats. Nu är det nytt år och då ska man se framåt o inte leva kvar i juletider! Vi har ett spännande år framför oss :)

Idag är det förresten den stora dagen, eller skulle ha varit, dagen då Mollie var beräknad o komma till oss!! Men hon ville ju komma lite tidigare vilken jag bara är glad för :) Det är så fantastiskt, vår familj är komplett nu! <3

Inga kommentarer: