måndag, januari 02, 2012

Home sweet home

Idag har vi fått komma hem och gud så skönt det är. Sitter i soffan med prinsessan sovande brevid mig, tvn som skrålar o maken som passar upp mig ;) Lite skillnad mot en obekväm säng på BB i ett opersonligt rum, ingen tv, ingen dator o ingen make... Så jag är nöjd o glad ikväll. Eftersom Mollie sover så borde jag nog göra samma sak, men jag vill inte, lite egentid behöver jag.

Mollie är en snäll bebis men hon har gaser i magen och får stundvis väldigt ont i magen stackaren... Hon var vaken fram o tillbaka till två inatt men sen sov vi gott till 6 o sen vidare till åtta och jag slumrade nog nån timma innan två också då jag var rätt utmattad efter endast 4h sömn natten innan... Sen gick tiden i ett på BB idag, amning och skrik pga magont och ett försök till frukost från min sida tills vi fick komma till barnläkaren vid tio. Mollie fick högsta betyg på allt så vi kan slappna av på den biten iaf :) Jag hann även träffa doktorn som kunde skriva ut mig och även där vart det godkänt så vid halv ett kom mina killar o hämta hem oss! Innan dess hann jag duscha o klä på mig lite riktiga kläder så jag kunde känna mig lite fräschare!
Jag mår oförskämt bra efter denna förlossning, förutom eftervärkar från helvetet vid amning så är jag i bra form! Så livet leker o jag försöker njuta av det!

I kväll har mamma, Lasse, pappa och Yvonne varit här på besök och kollat in nytillskottet. Dem hade även med presenter till killarna och gav dem en del tid så här var rätt hög ljudvolym ett tag... Mollie fick massa fina kläder vilket var väldigt kul men nu har vi väldigt mkt i storlek 56, så om ni ska hälsa på oss o tänker köpa med er nåt så är storlek 62 o uppåt bra ;) Inte för att jag förväntar mig massa presenter, men vet att det är så de brukar funka :)

Imorgon blir de tillbaka till östra för PKU-tester och hörseltest. Innan dess tänkte vi kolla vad hon gillar vagnen, killarna behöver ut o röra sig lite!



Inga kommentarer: