måndag, januari 09, 2012

Nöjd

Ikväll är jag nöjd, vi har fått gjort en hel del! Tror att till och med Pelle känner sig nöjd och han hatar ju o greja, men långledigt verkar ha gjort honom rastlös o jag fick upp honom på vinden utan särskilt mycket tjafs :) Själv vågade jag inte kliva upp på vinden men jag vågade mig på o stå på stegen med huvudet uppe på vinden. Så tillsammans sorterade vi innehållet på vinden, en släng hög, en skänk/sälj hög, en gå igenom hög och en spara. Kan säga att det inte var mycket i spara högen, 3-4 lådor, en barnstol, barngrindar, julsaker och lite annat... Släng-högen har åkt ut och gå igenom högen har vi gått igenom. Av kanske 8 kartonger och 3 säckar kläder så sparar vi 2 kartonger och 1½ säck, känns så jävla skönt att bara slääänga! Imorgon blir det projekt klädkammaren då vi gick igenom större delen av uteförråden igår då Pelles föräldrar fick med sig massa saker till sthlm - trädgårdsprylar osv som dem kan ha användning av ist för att vi ska kasta upp de på vinden eller nåt förråd medan vi bor i Gib.
Ja för vi har för tillfället tagit ner radhuset från marknaden då ingen verkar intresserade, vi ska istället hyra ut. Känns faktiskt som ett bra beslut då vi trivs riktigt bra här och gärna återvänder hit :) Så nu hoppas vi bara nån nappar på o hyra också! Annars skiter sig ekonomin helt o hållet, så tänker inte ens fundera mer i dom banorna!

Idag har Pelle även bokat flygbiljett och han hittade direktflyg på söndag till halva priset mot det vi hade tänkt boka på lördag så bara fördelar! Vi får en dag till tillsammans och vi tjänar dessutom pengar på det ;) Dock känns det inte så roligt att dem ska åka redan på söndag, jag vill inte dem ska åka alls ju :( Men det betyder ju att det bara är några veckor tills vi alla samlas i Gib igen! Måste ju se saker från den ljusa sidan, annars skulle man ju inte orka med nåt o stressa ihjäl sig! Och jag kommer inte sitta sysslolös medan jag inväntar Mollies pass. Saker ska packas ner i lådor, Mollie ska tas om hand, Alex ska roas och om jag har tur så ska vänner o familj träffas. Så tiden kommer nog rulla på rätt så snabbt även denna gång :) Och sen så hoppas jag vi slipper fler långa perioder ifrån varandra, en familj ska inte vara splittrad!!

Idag har vi även hunnit med o vara ute i den nyfallna snön, kastat lite snöbollar o gått en kort promenad. Mysigt med snö, tyvärr verkar den inte få ligga kvar så länge... Men jag är glad att Jamie fick se snön innan han återvände till Gib då han pratat mycket om just snö.

Nä nu ska jag kasta i lite nya lakan i sängen o sen lägga mig när Mollie vaknar, bjussar på en fin bild på prinsessan också!

Inga kommentarer: