onsdag, januari 11, 2012

Gud jag hinner knappt med datorn om man jämför med innan. Jag sörjer det inte så mycket förutom att jag inte hinner med min Sandra. Men troligtvis blir det mer med datorn när Pelle o Jamie har åkt, Pelle är ju faktiskt ledig denna vecka så vi försöker hitta på saker tillsammans. Men just nu ligger samtliga barn i sina sängar så nu passar vi på o sitta vid varsin burk ;) Problemet är ju också att den tid man sitter i soffan där min dator bor så har man en liten bebis i famnen o då blir de så krångligt med datorn. Men mycket tv-tittande blir det...

Idag blev det promenad ner till BVC där vi fick förklarat att knölen var normal, tydligen tillhör den bröstbenet... har aldrig sett den på grabbarna men är nåt vi alla har bara det att den försvinner in under när vi lägger på oss mer hull... Nåja, bra det inte var nåt o oroa sig för :) Vi passade även på o kolla synen på Jamie då han fick dåligt resultat på 4-års kontrollen, men nu såg han bra så då kan man släppa det lite :) Bara goda nyheter!
Efter Bvc så gick vi för o äta på donken till lunch men fastnade på en lekplats på vägen där vi träffade på både Rosa o Carro :) Snackade lite goja en stund innan vi gick vidare. Sen blev det promenad hem igen, var ute i flera timmar så när vi kom hem vart jag väldigt trött. Ammade Mollie i omgångar o när hon slocknade i famnen så slocknade även jag, skönt med en tupplur :)
Kökade lite o sen kom Sandra på besök en sväng, hon jobbar på ett bageri/cafe så hon hade med sig massa goda bullar o bakelser som det blev fest på ;)
Nu har vi fått in massa lådor o gå igenom från förrådet här utanför, dem värsta lådorna med papper o skit :S Men nu är det som ska slängas slängt från de förrådet slängt o lådorna är som sagt inne så vi kan gå igenom dem imorn. Känns gott det rör på sig!

Inga kommentarer: