tisdag, februari 22, 2011

Tisdag igen

Ah blir på gott humör av o titta på min blogg nu :) Jag längtar verkligen efter lite sol och värme! Så ska bli härligt o åka på en minisemester nästa vecka :) Även fast jag inte vill verka entusiastisk inför Gibraltar så är jag iaf entusiastisk till o komma iväg en sväng! Men jag vill fortfarande inte flytta dit, det är lite överdrivet lång semester...

Idag har jag tagit hand om dem absolut sista flyttlådorna i vindsförrådet så nu är verkligen allt det där ordnat. Nu ska bara alla möbler iväg som vi inte vill behålla. Står ett par i förrådet och resterande runt om i huset. Mitt skrivbordet är en av dem möblerna så det får vi väl slänga det sista vi gör. Jaja nog bablat om det, känner mig iaf väldigt till freds med att ha koll på allt det där inför flytten. Nu får det bli o börja packa saker i köket, för där har jag inte börjat än :) Ser fram emot o få nyckeln så vi kan flytta på alla kartonger som bara står här nu!

I övrigt idag har jag umgåtts lite med killarna, men Jamie vill mest spela datorspel nere hos Pelle och Alex är inne i en extremt gnällig period så så fort man försöker hitta på något med honom så slutar det med gnäll o tårar... Lättast är o ignorera Alex hur hemskt det än låter, för då roar han sig så himla bra själv!

Imorgon tänkte jag ge mig på o baka med grabbarna, det kan bli hur bra som helst eller ren katastrof beroende på vilket humör vi alla är på... Bröd ska det iaf bli och så tänkte jag baka kärleksmums för det är jag sååå sugen på :D
Sen så blir det jobb imorgonkväll igen, sista tillfället hos C för denna veckan. Tors o fredag blir det hemtjänsten i Stenungsund! Sista prövodagarna plus en kurs i medicindelegation, ska bli spännande! Är lite nervös för hur jag ska klara alla grejer när jag väl går själv... Men det går o läsa sig till allt så jag antar att det kommer gå bra :)

Nä nu får jag krypa ner o sova så jag orkar med morgondagen också!

1 kommentar:

Malin sa...

Det kommer gå så bra så:) Hur trivs du annars i hemtjänsten?:)