lördag, februari 19, 2011

Sitter här o kämpar med mig själv, dem där stans böckerna är beroendeframkallande, jag vill bara lyssna på dem igen. Jag fattar inte varför jag är så här, varför ser jag filmer, serier o läser samma böcker om och om igen?! Känner mig lite smått knäpp..
Började på en av mina favoritböcker igår som jag roat mig med under större delen av dagen, men nu när den är slut vill jag bara lyssna på dem där ljudböckerna igen... Får väl se hur länge jag kan avhålla mig från det... Knasigt...

Ja så förutom den svängen till affärn som jag var med Alex så har jag läst min bok, Pelle har sett på skidor på tv o ungarna har lekt osv. En lugn och skön Lördag!
Både Alex och jag är fortfarande lite hängiga, Alex mer än jag, jag är mest sjukt trött hela tiden och lite snorig. Fast är ungefär så med Alex också iofs, bara att jag hanterar det bättre än han :)
Jag hoppas energin återvänder till på måndag då jag ska jobba igen!

I övrigt så blir det Gibraltar 1-5 mars, ska bli gott o komma iväg en stund. Kan vi nog behöva nu inför flytt osv. Sen får vi se hur det blir med jobb osv där nere.
På ett sätt låter det härligt o flytta dit ner och bara bli försörjd i ett semesterparadis, men samtidigt vill jag gärna växa upp nu, komma ut och jobba och hitta mig själv! Och känns äntligen som jag är på väg åt det hållet!

Inga kommentarer: