söndag, februari 13, 2011

The end

Det känns tomt nu. Böckerna är slut, finito...
Precis som med tv-serier så har jag en förmåga o leva mig in i böcker, jag är inte en åskådare, jag är huvudpersonen, i detta fall Bella. Så i En veckas tid har jag levt med vampyrer och Varulvar :)
På sätt o vis är jag lättad över att bara vara Nathalie igen, men samtidigt är det väldigt tomt.
Det jag gillar med boken är att även fast man gott kan nöja sig med slutet som det är så finns det mycket att bygga på, jag skulle själv utan problem kunna skriva en fortsättning. Så förhoppningsvis kommer det fler böcker i serien :)
Jag skulle nu bara vilja börja om med böckerna för att inte bli av med personerna i boken, men samtidigt vet jag att dem inte kommer vara lika bra denna gång. Ska nog ge mig på o se filmerna ist. Eller så börjar jag med dem två böckerna av en av mina favoritförfattare som jag hittat långt bak i bokhyllorna nu när jag packat, har letat efter dem ett tag för jag läste för en tid sen om alla dem böckerna. Vissa böcker tröttnar man aldrig på :)
Men Twilight kommer ligga kvar på mobilen så troligen kommer jag lyssna på dem snart igen :P Perfekt fördriv om man promenerar eller så, fördelen nu är att man vet hur det kommer gå så man behöver inte promenera i en vecka ;)
Ja dessa böcker håller än verkligen i sitt grepp, alla jag pratat med om dessa böcker säger samma sak.

Inga kommentarer: