torsdag, februari 03, 2011

Sitter på jobbet o väntar lite som Askungen på att nån ska ropa så jag får något o göra ;) skulle ha haft med mig en bok men i brist på det så fick det bli blogga via mobilen.

Idag har varit en slö dag, trots hyfsad sömn inatt så var jag dödligt trött nr kl ringde vid åtta. Hade tänkt lägga mig när jag hade lämnat killarna men solen sken så fint så jag gick en lite längre sväng med Nalle. Trodde jag skulle vakna men vid tolv kapitulerade jag o sov en timma.
Sen städade jag lite men orkade knappt med det. 2 maskiner tvätt är iaf rena o hänger på tork :)
Hämtade killarna vid två o myste sen med dem en timma innan jag då åkte till jobbet.

Imorgon ska jag till läkaren med mitt knä. Känns lite onödigt då det känns som det inte hänt så mkt sen nov. Men men vi får se vad han har o säga. Grabbarna får följa med så Pelle kAn få jobbat nån hel dag iaf ;)
Efter läkarbesöket ska vi träffa Becka en sväng, ska bli skoj! Var allt för länge sen!

För övrigt kan jag rapportera att min msn har buggat ur. Loggade v en händelse in på msn profilen o där kunde man ändra mail som användar msn eller vad man ska säga. Då jag inte använder prop-poker milen så bytte jag. Men Eftr. Det så står alla som offline o jag som offline hos dem. Vet inte hur jag ska få ordning på det?! Så alla vet.

Nu får vi se om de blir mer jobb. Ciao

Inga kommentarer: