söndag, februari 27, 2011

Mormödrar

Idag har varit en fin dag. Började dagen med en film medan ungarna härjade och framåt elva när filmen var slut (den var lång) så duschade jag o gjorde mig i ordning. Vid tolv-tiden kom vi oss ut ur huset, packade in oss i bilen och åkte till Henån för o hälsa på min mormor. Barnen älskar sin gammelmormor så efter att ha fikat kunde jag gå ut med hunden medan barnen o mormor roade sig :) Det är galet halt ute, precis som att någon spolat av hela världen med en vattenslang för o få en perfekt isyta. Det ser häftigt ut men jag är livrädd när jag går eftersom mitt knä inte är o lita på. Skulle jag ramla skulle jag kanske inte komma upp igen... Känns ju lagom kul o tänka på, men thats my life!
Efter några timmar hos mormor så åkte vi vidare mot sts och mamma. Jamie hade önskat att få åka till sin mormor :) Ska bli så underbart att bo närmare och bara kunna ta en promenad ner :) Bara en månad kvar nu!
Mamma o Lasse bjöd på middag och medan dem o barnen fixade det slumrade jag på soffan, så skönt o bara kunna slappna av :) Sen kom Pelle när vi precis hade ätit färdig så vi for hem. Tittade in på coop på vägen hem frö dem brukar ha sulkys där till bra pris men det hade dem inte just nu bara för det. Vi hade tänkt köpa en o ha med på resan. Får se om det får bli en sväng till jysk imorgon eller om jag ska skicka mamma, finns ju i sts.
Om någon har en liten smidig sulky o låna ut under veckan som kommer så hojta till! Vi har bara vår stora dubbelvagn och vår vändbara vagn som inte direkt är smidig... Vår lilla vagn står såklart i sthlm, dålig tajming...

Fick förfrågan om o jobba imorgon, men jag känner mig redan stressad inför resan då inte en sak är packad eller planerad så jag tackade nej. Kanske dumt men vill inte glömma en massa saker så vi får komplettera och handla upp dem få slantar jag skulle ha tjänat iaf... Hehe
Så morgondagen kommer ägnas åt tvätt och packning!

Inga kommentarer: