tisdag, februari 01, 2011

Radhuset i bilder o planer


Tänkte lägga in bilderna jag har över vårt nya boende och även förklara vad vi hade tänkt o ändra :) Första bilderna ni ser är från utsidan.
"trädgården" med 2 studsmattor är våran, där kommer vi ställa vår gungställning och fixa en sandlåda.


Köket.
Planen här är o tapetsera, sätta in en ljusblå tapet. Sätta upp fejk-kakel ovanför diskbänken, byta handtag på skåpsluckor och om budgeten räcker byta golv.

Badrummet uppe kommer vi inte använda som dusch utan endast som toa tills vi har råd att renovera det då det är original -79 utan några fuktspärrar. Plastmattorna börjar även släppa i kanterna. Men vi kommer försöka snygga till golvet med nån slags matta. Byta ut toarullshållare, krokar och badrumsskåp.

Vardagsrummet kommer för tillfället få vara som det är, är hyfsat fräscht.

Sovrummet uppe kommer bli vårat sovrum. Grön fondvägg på väggen längsmed där sängen står idag, resterande väggar kommer vi måla vita.


Första sovrummet nere kommer bli Jamies rum med en röd fondvägg på väggen till vänster på bild. Resterande väggar kommer vi måla vita även här.


Detta rum kommer bli Alex sovrum med en blå fondvägg till höger i rummet. Detta rum har även utgång till trädgården, men finns lås så Alex kommer inte ta sig ut!


Vad dem kallar förrådet kommer att bli vårt kontor och bibliotek. Med Pelles skrivbord rakt in och sen bokhyllor längs med väggarna.
Rummet kommer vitmålas med eventuell fondvägg där skrivborden kommer stå.
Badrummet nere är det som är fuktskadat och här kommer vi få ett nytt badrum.
Vi kommer köpa nytt handfat med kommod till (samma som vi har idag) och köpa nya blandare, spegel osv. Dock får toaletten och badkaret vara samma som finns idag om inte försäkringsbolaget täcker även sådana kostnader.


Plan ritningarna ser ni här, den ovan är övre plan och den nedan, nedre plan då såklart...
Sovrum 2 är Jamies o sovrum 3 Alex.


I övrigt så kommer vi måla om hallerna, blir nog vita dem också. Plus att vi troligtvis byter golv i hallen uppe om ekonomin tillåter.
Trappan är i furu och ganska trist, denna skulle jag vilja måla om, men vi får se hur långt pengarna räcker.

Inga kommentarer: