onsdag, februari 02, 2011

Läkare o jobb

Idag har vi varit till BVC med Jamie. Hon kollade tal, syn, motorik, vägde och mätte. Och kom fram till att han kommer behöva lite hjälp av en talpedagog och troligen en remiss till en ögonläkare då han inte såg så bra. Talet har vi funderat över länge men synen har väl iaf inte jag tänkt på så mycket, förrän nu när man vet o man tänker tillbaka. Dock ville hon testa honom igen när vi kommer tillbaka i mars för Alex 2½ års kontroll. Men han ansträngde sig verkligen idag så jag tror inte det kommer ha förbättrats tyvärr... Men men, det finns ju glasögon så är ingen fara på taket :) Men lite tråkigt måste jag ju erkänna att jag tycker det är... Det känns som chansen o bli mobbad osv ökar, men kanske bara jag som är fördomsfull...
Sen så var jag även på gyn och blev undersökt idag och har fått lite svar på endel frågor, kändes bra.
PÅ vägen hem handlade vi mat och hämtade ut medicin på Apoteket.
Annars har jag o grabbarna varit ute ett tag, jag pratade en lång stund med grannen o det var trevligt!
Nu håller jag på o peppar mig själv inför kvällens jobb. Ska även jobba imorgon kväll, känner mig tillräckligt frisk för det! Sen så är det även jobb på Söndag, blir mkt nu under en period.
Har även bokat in 5 dagar jag ska pröva på i hemtjänsten i Stenungsund, så februari blir en riktig arbetsmånad för mig. Ska bli spännande o se hur jag klarar av det då jag inte är van vid det! Men i hemtjänsten börjar man inte förrän 7.30 ist för 6:45 och dem 45 min känns som guld på morgonen! Kvällspassen är dock en timma längre i hemtjänsten men det gör inte mig så mycket, jag är ju kvällsmänniska! Kommer få jobba på samma ställe som Rosa så det känns bra :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Fick glasogon nar jag var 2 och ajg har aldrig blivit mobbad for det, daremot hatade jag dom... ivagen och gjrode att jag sag annu samre (det var iofs meningen med dom). Men tror iten lobbnignsrisken okar, smabarn tycker glasogon ar bland det haftigaste som finns oftast ;)

Malin sa...

Va roligt med hemtjänsten,när är det? Vi kommer va vägg i vägg då;) Jobbade med Rosa innan=)