söndag, februari 06, 2011

Söndag 6/2-2011

Jahapp jag gav upp o fixade en ny msn nu då, ni ser på mailen att det är jag och några av er har redan fått inbjudan så denna gången verkar det funka :D

Är hemma från jobbet nu så slipper dessutom blogga från mobilen. C kom in förut så därför fick jag avsluta inlägget som jag gjorde...
Var en bra dag på jobbet som gick fort! Imorgon kväll är det dax igen och förutom att jag knappt kommer hinna umgås med mina killar så ska det bli ganska skoj faktiskt. Börjar komma in i det mer o mer nu när jag jobbar såpass ofta.

Innan jobbet idag så gick jag med familjen upp i fjälla där dem skulle grilla korv, själv fick jag nöja mig med ett par mackor innan jag gick hem igen för o duscha o åka till jobbet. Blev iaf en härligt promenad på isen plus att jag fick se Alex åka skridskor på dammen :) Jamie fick skridskor i födelsedagspresent som dem bägge provat :)

Kommer kanske lite bilder sen men i övrigt har jag inte så mkt o skriva. Blir jobb o packning i veckan. Flytten blir troligen första helgen i April då vi får lägenheten tidigare!

Inga kommentarer: