tisdag, mars 16, 2010

Tisdag

Dem senaste dagarna har varit rätt okej fastän jag varit lite depp. Men fick pratat med min dagbok och fick ur mig det som bekymrat mig det senaste. Väldigt skönt att få sådant ur sig så man kan gå vidare. Känns inte riktigt som livet efter operationen har tagit fart än utan jag ligger i startgroparna. Mycket som behöver tas tag i, känslor, vanor, motion och ännu mer känslor!

Natten till idag var inte rolig då Alex vaknade redan halv ett och gallskrek i ren panik. Han måste ha drömt en mardröm och vi kunde inte få honom lugn på en lång stund. Resterande natten ömsom gnällde han ömsom skrek han. Halv sju var han på väg ur sängen så jag gick upp med honom. På strålande humör var ungen fram till ca halv nio då tröttheten tog ut sin rätt. Nio gick Pelle upp och då tog vi beslutet att lägga Alex igen och ringa Anna-Lena och säga att vi skulle komma senare. Så Alex fick sova ett tag innan vi begav oss. När vi hade lämnat barnen så åkte vi till torp för att lämna in våran tv som var lite trasig och så blev det lunch. Sen blev det avgång till gbg dit vi ankom en timma tidigt. Så blev en prommenix innan vi betalade och gick upp till läkaren. Sjuksköterskan som nästan alltid är den samma när jag kommer är helt underbar! En glad frisk fläkt som verkligen valt rätt yrke :) Även min läkare är en trevlig typ som man kan skämta med och prata med även fast hon inte är lika avslappnad som sjuksköterskan. Men jag antar att läkaryrket och ansvaret som kommer med det gör att man inte kan vara lik avslappnad med patienterna... eller nåt.
Gick ju som sagt tidigare bra hos läkaren och bara positiva besked där. Fick svar på alla mina frågor och ja hela besöket där kändes lyckat.

När jag på vägen hem ringde mamma för o rapportera så undrar hon om vi kan stanna till i sts en sväng och vi räknade ut att vi hade ca 30min på oss så vi klämde in en fika på torget med mamma och Lasse på vägen. Väldigt mysigt att träffa dem och fortsätta bygga på den förbättrade relation som operationen fört med sig. En bra sak som operationen fört med sig iaf, allt annat har ju mest varit negativt. Ja förutom faktumet att hjärtat är bra då :) Min sjukhusvistelse har iaf totalt förstört min och Alex relation och det är troligen en av anledningarna till att han just nu sover extremt dåligt. Känns ju lagom roligt att vara anledningen till att han sover illa :( Är ju inte någons fel egentligen men det är skit iaf! Men vi håller på o få tillbaka det vi hade mer och mer just nu så jag hoppas han kan lita på mig snart igen. Hade tänkt ha honom hemma på torsdag eller fredag så att bara han och jag kan umgås hela dagen, utan Pelle och Jamie. Vore nog bra för oss!

Efter att vi hämtat ungarna så mös vi med dem tills det var läggdax. Bristen på tv i vardagsrummet gör väldigt gott, lättare att fokusera på ungarna. Inte för att jag inte vill ha tillbaka tvn :P
Sen barnen somna har jag suttit med lilla laptopen i våran säng, är rätt trött idag... Trodde faktiskt jag skulle ha somnat i bilen idag men jag klarade mig :)
Nu ska jag bara se klart house, läsa ett par sidor i min bok och sedan somna som en gris!

Inga kommentarer: