fredag, mars 05, 2010

Tar en paus i städningen och känner mig rätt duktig :)
Toalett och kök är skurade, nytt dasslock på plats i badrummet :) Blommorna har fått vatten och en andra maskin med tvätt snurrar i källarn.
Pelle sover pga sin förkylning som alltid slår ut honom totalt. Ynklig blir han och jag blir nästan förbannad på honom eftersom jag själv inte blir så utslagen av en förkylning, men det är ju inte hans fel... Men frustrerande att han ska ligga där och sova när jag har världens städrusch och behöver någon som hjälper mig o dammsuga så jag kan skura :P

Idag hade jag nästan velat ha hem barnen tidigare för det känns inte rätt att dem ska gå sent på fredagar men dagen har ju redan sprungit iväg så mycket?! Var har dagen sprungit iväg?
Sen så sinar alltid min energi vid kl 16 då dem kommer hem. Man lägger sista reserven på att fixa mat och sedan orkar man inte umgås med dem på ett shysst sätt fram till läggdax och det sörjer jag. Har man dem hemma tidigare så orkar man umgås och kan sedan låta dem roa sig själva utan att ha dåligt samvete.
Funderar på o baka chokladbollar med grabbarna idag, men är verkligen skeptiskt till ifall jag kommer orka och Pelle lär jag ju inte få nån hjälp av... Vi får se vad det blir för fredagsmys. Något med mina söta små grabbar vill jag iaf hitta på!

Apropå söta grabbar så gick Jamie upp själv imorse! Han vågar det nu när det har börjat bli ljust den tiden han vaknar :) Så jag fick sova tills Alex vaknade vilket var skönt med tanke på hur Alex har låtit inatt. Man blir tokig på honom! Han måste ha ont någonstans som kommer fram nattetid, kan inte förstå varför någon skulle hålla på och gråta så desperat annars... Vi lider ju alla 3 av det på dagtid. Så nästa vecka hos doktorn ska jag verkligen be dem kolla upp honom grundligt! Det verkar ju inte finnas något stopp på det hela... suck.

Inga kommentarer: