fredag, mars 26, 2010

Hå hå ja ja stackars lilla Alex.
Nu har han fått magsjukan också. Till att börja med trodde vi att han inte tålde sitt penicillin men vi var på vårdcentralen idag och doktorn trodde då att det var magsjuka.
Alex började spy igår kväll och har sedan spytt hela natten. Penicillinet ska vi avvakta med tills han får behålla mat och innan vi ger honom måste vi kontakta vårdcentralen igen för o kolla honom igen. Idag när doktorn kollade honom så lät lungorna ganska bra och sänkan hade gått från 130 i tisdags till 30 idag så det var bra. kanske han inte ens behöver ta penicillinet igen sen om allt verkar bra. Normal sänka ska tydligen va under 8 iaf så vi får se...

Well det var iaf en urusel natt och dagen idag har inte varit så skoj heller. Alex har knappt fått behålla nåt men lite vätskeersättning har vi fått i honom iaf utan att han spydde upp det på en gång. Sen dem timmar han har sovit i sin säng har jag tvättat alla lakan o kläder som har blivit nerspydda... Men mest har jag suttit med honom i knät och halvsovit. Men fick uppmanat lite energi och lagat middag. Testade ett nytt recept och oj vad gott :D Det kommer jag laga igen!

Ikväll var det tanken att jag och Pelle skulle ha myskväll men så har det inte blivit. Pelle ligger efter med jobb och Alex har varit vaken större delen av kvällen... får väl bli en annan dag antar jag. brukar bli min o Pelles tid som blir lidande, suck.

En sak som vi tyckte var lite roligt var iaf att vi fick reda på att dem inte kan laga våran tv så vi ska få en ny :) Kanske kan få en snyggare variant den här gången :)

Ne nu får det bli promenad med hunden o sen sängen.

Inga kommentarer: