söndag, mars 07, 2010

En härlig söndag!

Idag gav vi upp och nattade barnen en timma tidigt då Jamie satt o nickade i sin soffa och Alex han bara skrek... Alex vill dock inte sova utan fortsätter att skrika. Det är hjärtskärande och mycket frustrerande då vi vet att han är så sjukt trött... Det har varit en dag med högt tempo för grabbarna. Redan kl sju imorse var dem igång med Tuva och det har hållt på hela dagen tills dem åkte hem kl fem. Det har verkligen varit en härlig dag med en lugn morgon. Pelle o Gabbe ville se Vasaloppet så jag låg i sängen till kl tio även fast jag vaknade kl nio av att ungarna lekte i trappan... Men tog fram min bok och njöt av lite fritid!
När vinnarna hade gått i mål framåt lunch bestämde vi oss för att ta oss till fjällastugan och äta våfflor. Tog bilen till parkeringen och promenerade upp till fjällastugan. Gabbe drog alla 3 barnen i pulka och snowracer vissa bitar, vissa ska alltid vara värst ;) Ne men det var ju praktiskt då jag inte kunde hålla vovven eller bära något direkt.
Visade sig vara lilla Vasaloppet i fjälla så var många familjer där, Jamie hade med sina skidor så vi frågade om han ville åka men nej han ville inte åka loppet även fast man fick medalj o diplom. Han åkte skidor ändå en bra bit :) var väldigt mysigt o trevligt!
När vi kom hem så busade ungarna runt och vi fixade middag. Oxfilé, pommes o B-sås! inte illa pinkat och så jävla gott :)
Efter middagen åkte Gabbe och Tuva hem. Har varit väldigt mysigt att ha dem här och småkillarna har älskat att leka med Tuva. jag hoppas vi kan ses alla snart igen, gärna att Emma är med då också!
Skönt har det även varit att Pelle piggade på sig igår kväll och kunde vara med o äta pizza, se på tv och äta godis. Idag har Pelle varit oförskämt pigg om man jämför med igår, härligt!
Tog massa fina bilder idag men orkar inte lägga in dem just nu, kanske kommer ett helt gäng imorn, vem vet när orken faller på ;)
Nu ska jag och Pelle spela lite iaf, vi hörs!

1 kommentar:

Pernilla sa...

man får passa på att lapa sol nu så man får lite d-vitaminer ;)